32 éve dolgozunk
az önálló és független
élet szolgálatában

A REX-SAN 2021-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját. Ezen alkalomra az tette fel az éket, hogy cégünk új telephelyet nyitott 1800 nm-en, ahol megtörtént a gyártás modernizálása, és ahol elkezdődött egy új korszak: a következő 30 év.

Cégünk a mai napig családi vállalkozás formájában működik, 100%-ban magyar tulajdonban. A második generációs vezetőség sikerrel átvezette a céget egy új korszakba, ami hosszú távon garantálja a minőséget és megbízhatóságot. ISO-13485 minősítésünk garancia minderre. A 2021. májusban életbe lépett Európai Uniós szabályozás az orvostechnikai eszközök piacán jelentős feladatot állított a gyártók elé az elmúlt időszakban. A REX-SAN határidőre elkészült az átállással és minden szükséges feladatot elvégzett, hogy partnerei számára megbízható ellátási forrásként működhessen az új jogszabályi környezetben is. Tanusítványaink és regisztrációs dokumentációink letölthetőek a weboldalról.

Bérgyártás

Saját varrodával és fémeszközmegmunkáló műhellyel felszerelve, a REX-SAN ügyfelei rendelkezésére áll ötleteik megvalósításában és termékeik legyártásában. Természetesen nem okoz problémát az sem, ha az ügyfelek márkajelzésével szükséges ellátni a késztermékeket.

Szolgáltatások

A szakorvosi rendelésünkön lehetőség van a tanácsadáson kiválasztott TB-támogatott termékek felíratására, illetve nem támogatott termék esetében egyedi méltányossági kérelem elindítására. Szakorvosaink az ortopéd technikus és a szaktanácsadó kollégával közösen segítik a rehabilitációs folyamatot.

Szakszervizünk az általunk forgalmazott sztenderd és aktív kerekesszékek, mopedek, valamint elektromos kerekesszékek karbantartását és javítását látja el. A garanciaidő lejárta után a kihordási idő végéig receptre is javítható a gyógyászati segédeszköz.

További információért érdeklődjön a 0620/371-3119 telefonszámon, a szerviz@rex-san.hu és helptechszerviz@gmail.com e-mail címeken, vagy a www.helpszerviz.hu weboldalon!

Cégünk egyedi méretvételezés alapján készült protézisek, fűzők és ortézisek gyártását is vállalja. Ortopéd technikus kollégánk több évtizedes tapasztalatával segíti az eszköz kiválasztását, különös gondot fordít arra, hogy minden páciens a számára legmegfelelőbb gyógyászati segédeszközt kapja.

További információért érdeklődjön Gergely János ortopéd műszerésznél 0620/213-9165.

A kerekesszékek, mopedek felírása és megrendelése előtt igyekszünk lehetőséget biztosítani az adott gyógyászati segédeszköz kipróbálására. Az eszközök használatáról, valamint a különböző technikai paraméterekről minden esetben részletes tájékoztatást nyújtunk, mert a megfelelő gyógyászati segédeszköz kiválasztása számunkra kiemelkedően fontos.

További információért érdeklődjön az iroda@rexsan.hu e-mail címen.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink nagy részét magyar munkaerő alkalmazásával állítjuk elő Budapesten. – botokat, mankókat, járókereteket, szobai WC-ket, fürdőkádülőkéket és -kapaszkodókat, művégtagokat, vászon- és műanyagfűzőket, haskötőket, térd- boka-, és csuklóvédőket, valamint egyéb ortopédiai és rehabilitációs termékeket.

Speciális igények esetén egyedi megoldásokat kínálunk

Speciális igények esetén ortopéd műhelyünknek és varrodánknak köszönhetően egyedi méretvétel alapján kínálunk személyre szabott megoldásokat. A saját gyártású termékkörünket az Invacare, a Küschall és a Rehabed márkák magyarországi képviselete egészíti ki, ezáltal az elektromos és önhajtós, valamint az aktív kerekesszékek, továbbá az ápolási és rahabilitációs folyamatban gyakran szükséges betegemelők, kádliftek és betegágyak széles választékát tudjuk biztosítani.

Képgaléria cégünk fontos pillanatairól