Adaptálható egyoldali lágyéksérvkötő

Cikkszám: A1lagy Categories ,

Egyenes irányú, ovális, ferde irányú lágyéksérv visszatartására használjuk. A pelotta hátoldala tépőzárral van ellátva, így a pelotta könnyedén elhelyezhető oda, ahová a sérvkaput a legjobban takarja. A gumiöv és a combszalag segítségével a megfelelő szorosságra kell állítani, hogy a sérvkaput elzárja.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

A lágyéksérvkötő viselete fehérnemű fölött legen. A felvételnél ügyelni kell arra, hogy a sérvkötő felvétele fekve történjék, a lábak enyhe felhúzásával. Ebben az esetben a sérv visszahúzódik a medencébe, amelnnyiben nem, úgy egy kis masszírozással vissza kell helyezni a sérvet. Ezután kell a pelottát ráhelyezni a sérvkapura és bekapcsolni a gumiövet, valamit a combszalagot, majd kezünkkel a pelottát megtartva fel lehet állni. Első felvételnél nem árt szakember véleményét kikérni a sérvkötő viseléséről! Létezik kétoldali kivitel is. Ebben az esetben is úgy járunk el, mint az egyoldali lágyéksérvkötő felhelyezésénél.

TISZTÍTÁSA

Nehezen oldható meg azért javasoljuk a fehérnemű felett viselést. Amennyiben szükséges úgy csak a gumiövet és a combszalagot lehet kézmeleg vízben körömkefével jól átdörzsölni. Szárítása szobahőmérsékleten.

Terhesség esetén csak orvosi utasítással viselhető.

Javasolt kihordási idő 12 hónap
TB támogatott Igen / 70% -ban
Közgyógy. támogatott Igen

Oldaliság

Jobbos, balos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató