RB 23 Ágyék-keresztcsont ortézis

Cikkszám: RB-23 Categories ,

Lumbágó, aszimmetrikus gerincmerevítő hátizmok, ínszalag problémák, csontritkulás (osetoporosis), kopással járó ízületi betegségek, csigolyameszesedés (spondylosis, spondylarthrosis) és krónikus hátfájás esetén. Műtét után nem biztonságos.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

Győződjön meg róla, hogy a termék mérete megfelelő. Nyissa ki a tépőzárakat, ha van a terméken. A lumboszakrális derékfűzőnél, miután a műanyag és fém részeket helyesen felhelyezte a háti, ágyéki és a keresztcsonti részekre, a hasi részen rögzítse a tépőzárat.

TISZTÍTÁSA, TÁROLÁSA:

A terméken található tépőzárakat rögzítse. Szedj ki az eltávolítható merevítéseket, csukló részeket. Használjon mosóhálót amennyiben lehetséges. Maximum 40°C-on mosható. Mosás után győződjön meg arról, hogy a termék teljesen száraz, mielőtt használná.
Méret Derék átmérő
1 75 – 95 cm
2 95 – 115 cm
3 115 – 125 cm

FIGYELMEZTETÉS:

A termék csak orvosi felírásra használható. A termék nem hőálló. Nagy hőmérsékletnek kitéve veszít tulajdonságaiból, ezért ne tegye ki 120°C feletti hőmérsékletnek. Amennyiben kisebb változtatásokat szeretne alkalmazni a terméken a kényelmesebb használat érdekében, kérjen orvosától segítséget vagy ahol vásárolta a terméket. Használja a terméket rendeltetés szerint, és ne kombinálja más termékekkel. A terméket nem tanácsolt egyszerre 8 óránál tovább használni, ha az orvos másképp nem
tanácsolja. Amennyiben allergiás a latex és gumi anyagokra ellenőrizze a felhasznált anyagokat. Ha a termék tartalmaz ilyen anyagokat, használjon pamut aláöltözőt, hogy elnyelje a nedvességet és az izzadtságot. Terhesség esetén csak orvosi utasítással viselhető.

FELHASZNÁLT ANYAGOK:

Elasztikus szálakkal átszőtt anyag (40% Pamut, 30% Monofil (nylon),
15% Polyviscon, 15% Elasztán )

A gyártó által javasolt kihordási idő: 12 hónap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató