RB-42 Hosszú térdtámasztó tok

Cikkszám: RB-42 Categories ,

Az RB-42 Hosszú térdtámasztó tok elsősorban térdízület műtét utáni kezelésre szolgál, illetve amikor a térdízületben törés vagy gyulladás miatt instabilitás, elmozdulás tapasztalható az ízületben, de a mozgás és terhelés nem fájdalmas.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

A termék két részből áll, egy felső combtok és egy lábszártok részből. A két egység fokbeállításos sínnel kapcsolódik össze. A sín rögzítését tépőzárral végezzük. A csuklórészt neoprén védővel látjuk el, hogy a beteg térdízületét, és ruházatát megvédjük a károsodástól. A tokokat puha frottírszövetből készítjük, mely nedvszívó és antiallergén. A tokok elől, középen tépőzárral záródnak. A tokokat 2-2 tépőzárral rögzítjük. A megfelelő fokbeállítást szakember végezze el.

TISZTÍTÁS

A mosás 40°C -nál nem melegebb vízben semleges mosószerrel, csak kézzel történhet. Alaposan ki kell öblíteni, mert a mosószer maradék bőrirritációt okozhat. Öblítés után kiterítve alaposan meg kell szárítani. Vasalni, centrifugálni, fűtőtesten szárítani nem ajánlott.
Javasolt kihordási idő 12 hónap
TB támogatott Igen / 70% -ban
Közgyógy. támogatott Igen

Bruttó közfin. ár: 30 480 Ft
Nettó közfin. ár: 24 000 Ft ÁFA: 27%

Bruttó támogatás: 21 336 Ft
Nettó támogatás: 16 800 Ft

Bruttó térítési díj: 9 144 Ft
Nettó térítési díj: 7 200 Ft

Felírható mennyiség: 12 hónap / 1 darab
Támogatási technika: NOMIN 70 %

Közgyógy jogcímen rendelhető: Igen

A képen látható színek eltérhetnek gyártástól függően.

Kérjük lehetőség szerint egyeztessen időpontot elérhetőségeinken, hogy szakértő kollégáink a lábához tudják igazítani az eszközt és ezzel is segítsük a rehabilitációt vagy műtétet végző Szakorvosokat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.