RB-43 Sport rugós térdrögzítő

Cikkszám: RB-43 Categories ,

Az RB-43 Sport rugós térdrögzítő alkalmazása ajánlott sportolás közben a térdízületek védelmére, térdsérülések, szalag instabilitással járó térdpanaszok, húzódás és térd fájdalom esetén. Oldalanként két-két merevítő spirál és körkörös bandázsok biztosítják a megfelelő oldalirányú stabilitást.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

A megfelelő méret kiválasztása után helyezze fel a segédeszközt úgy, hogy a sínek kétoldalt megfelelően illeszkedjenek. Végül tépőzárakkal rögzítjük a tokot, hogy az stabilan tarthassa a térdet. A termék nem rendeltetés szerinti használata esetén hátráltatja a beteg gyógyulását. A használati utasítás be nem tartása a garancia elvesztésével jár.

TISZTÍTÁS

A mosás 40°C -nál nem melegebb vízben semleges mosószerrel, csak kézzel történhet. Alaposan ki kell öblíteni, mert a mosószer maradék bőrirritációt okozhat. Öblítés után kiterítve alaposan meg kell szárítani. Vasalni, centrifugálni, fűtőtesten szárítani tilos!
Javasolt kihordási idő 12 hónap
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem

Méretek

Méret Comb Térd Vádli
1 38 cm 30 cm 28 cm
2 42 cm 33 cm 30 cm
3 46 cm 36 cm 34 cm
4 50 cm 39 cm 37 cm
5 54 cm 41 cm 40 cm

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató