RB-90 Szilikon talpbetét

Cikkszám: RB-90 Categories ,

Javasolt a sarkon lévő csontnyúlvány, csontritkulás, achilles-ín gyulladás, sarok táji fájdalom, lábközép táji fájdalom, isiász, rándulás és zúzódás esetén. Illetve a kényelem növelésére. Mozgás közben sarki ütődés csökkentésére. Különböző sportokban, atléták és tornászok számára is. Hosszanti boltozat (lúdtalp) és haránt boltozat, lábközéptáji fájdalom, fascia gyulladás esetén, a lábközép fájdalmának enyhítésére, a lábfej elülső részei betegségeinek kezelésére is használható. A szilikonos talpbetét haránt emeléssel, kíméletes talpboltozattal rendelkezik, amely figyelembe veszi a láb anatómiáját, és a nyugalom maximális érzését nyújtja. A boltív úgy működik, mint egy természetes emelő, amely véd és kerüli a felület érintkezését a lábközéppel, ezáltal új dinamikát adva a használója járásának. Sajátos kialakítása miatt ortopédusok és traumatológusok is ajánlják.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

Távolítsa el a cipőjében lévő talpbetéteket. Helyezze be az RB-90 szilikon talpbetétet mindkét cipőjébe. Ügyeljen rá, hogy megfelelően illeszkedjenek a talpbetétek a cipőkben.

TISZTÍTÁS

Rendszeresen tisztítsa! Meleg langyos vízzel, semleges mosószerrel törölje át a talpbetétet és tisztítás után győződjön meg arról, hogy a termék teljesen száraz, mielőtt használná. Ne érintkezzen szennyező anyagokkal, illete erős vegyszerekkel. Hintőpor használatára nincs szükség, de javasolt az izzadság ellen alkalmazni.
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem

FELHASZNÁLT ANYAGOK

Szilikon

FIGYELMEZTETÉSEK

A termék nem hőálló. Nagy hőmérsékletnek kitéve veszít tulajdonságaiból, ezért ne tegye ki 120°C feletti hőmérsékletnek. A terméket használja rendeltetés szerint, és ne kombinálja más termékekkel. Amennyiben allergiás a latex és gumi anyagokra ellenőrizze a felhasznált anyagokat. Ha a termék tartalmaz ilyen anyagokat, használjon pamut aláöltözőt, hogy elnyelje a nedvességet és az izzadtságot.

Méretek: S, M, L, XL, XXL

Méret Lábméret
S 34 – 36 cm
M 36 – 38 cm
L 38 – 41 cm
XL 41 – 44 cm
XXL 44 – 47 cm
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató