RB-91 Szilikon sarokemelő

Cikkszám: RB-91 Categories ,

Az RB-91 Szilikon sarokemelő kiváló támaszt biztosít a sarok és a boka számára, csökkenti az itt fellépő fájdalmat és duzzanatot. Enyhíti a talpi ín gyulladás, csontsarkantyú és izomhúzódás okozta lábfájdalmakat, a minden lépésnél jelentkező ütések és feszültség csillapításával. A szilikon sarokemelő célja, hogy kényelmesebbé tegye a járást. Nem szolgál a lábak orvosi állapotának kezelésére, és nem helyettesíti az ortopédiai eszközöket sem.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

Távolítsa el a cipőjében lévő talpbetéteket, majd helyezze be az RB-91 szilikon sarokemelőt mindkét cipőjébe. Ügyeljen rá, hogy megfelelően illeszkedjen a sarokemelő a cipő sarok részébe.

TISZTÍTÁS

Meleg langyos vízzel, semleges mosószerrel törölje át a talpbetétet és tisztítás után győződjön meg arról, hogy a termék teljesen száraz, mielőtt használná.
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem

FELHASZNÁLT ANYAGOK

Szilikon

FIGYELMEZTETÉSEK

A termék nem hőálló. Nagy hőmérsékletnek kitéve veszít tulajdonságaiból, ezért ne tegye ki 120°C feletti hőmérsékletnek. A terméket használja rendeltetés szerint, és ne kombinálja más termékekkel. Amennyiben allergiás a latex és gumi anyagokra ellenőrizze a felhasznált anyagokat. Ha a termék tartalmaz ilyen anyagokat, használjon pamut aláöltözőt, hogy elnyelje a nedvességet és az izzadtságot.

Méretek: S, M, L

Méret Lábméret
S 35 – 38 cm
M 38 – 41 cm
L 42 – 44 cm
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató