RB-92 Lábközép szilikon párna

Cikkszám: RB-92 Categories ,

Az RB-92 Lábközépcsont szilikon párna a lábközépcsontban fellépő fájdalom és zsibbadás esetén ajánlott, mivel segít a megfelelő súlyeloszlásban ez által csökkenti a fájdalmat az egész lábfejben. A lábközép szilikon párna célja, hogy kényelmesebbé tegye a járást. nem szolgál a lábak orvosi állapotának kezelésére, és nem helyettesíti az ortopédiai eszközöket sem.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

Helyezze fel a lábközép szilikon párnán található gyűrűt a lábujjára úgy, hogy a párna a lábközépcsontja alatt helyezkedjen el.

TISZTÍTÁS

Meleg langyos vízzel, semleges mosószerrel törölje át a talpbetétet és tisztítás után győződjön meg arról, hogy a termék teljesen száraz, mielőtt használná.
TB támogatott Nem
Közgyógy. támogatott Nem

FELHASZNÁLT ANYAGOK

Szilikon

FIGYELMEZTETÉSEK

A termék nem hőálló. Nagy hőmérsékletnek kitéve veszít tulajdonságaiból, ezért ne tegye ki 120°C feletti hőmérsékletnek. A terméket használja rendeltetés szerint, és ne kombinálja más termékekkel. Amennyiben allergiás a latex és gumi anyagokra ellenőrizze a felhasznált anyagokat. Ha a termék tartalmaz ilyen anyagokat, használjon pamut aláöltözőt, hogy elnyelje a nedvességet és az izzadtságot.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató