RS-08 Állítható hónaljmankó

Cikkszám: RS-08 Categories ,

Az RS-08 Állítható hónaljmankó használata derék, csípő, alsó végtag törés, ficam, rándulás, műtéti beavatkozás és járásbizonytalanság esetén ajánlott. Alsó végtag rendellenesség vagy hiány esetén a 2 db hónaljmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben. A hónaljmankó 22*1,9 mm alumínium csőből készül, formatervezett műanyag hónalj támasszal, és a tapadást biztosító gumi véggel. A 10 fokozatban állítható hónaljmankó, mint gyógyászati segédeszköz orvosi rendelésre, az előírásoknak megfelelő méretbeállítással használható.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

A magasság a hónaljmankó alsó csövén található csapos külső rögzítő gyűrű kiemelésével, majd a két cső egymáshoz viszonyított elmozdítása után a kívánt furatba történő bepattintással állítható be. A hónalj és a hónaljtámasz között terheletlen állapotban kb. 2 cm távolság legyen! Ezután állítsuk be a fogantyú magasságot! A fogantyú optimális magasságát úgy válasszuk ki, hogy a könyök kissé hajlított legyen, arra támaszkodva viszont a könyök kiegyenesedjen, de ne nyomja fel magasra a vállat. A mankó rúd irányú terhelhetősége: max. 90 kg. A járóbot használatánál szakorvos, gyógytornász, ergoterapeuta vagy forgalmazó utasításait kell figyelembe venni. A hónaljmankóval történő közlekedést tanulni kell, különösen a lépcsőn történő közlekedést. Síkos, pl. jeges úton, a hónaljmankóval fokozott óvatossággal közlekedjünk! A botvég gumi elhasználódása esetén azt ki kell cserélni.

TISZTÍTÁS

Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosva, majd puha ruhával áttörölve.
Maximális terhelhetőség 90 kg
Javasolt kihordási idő 36 hónap
TB támogatott Igen / 80% -ban
Közgyógy. támogatott Igen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató