RS-13 Állítható háromlábú járóbot

Cikkszám: RS-13 Categories ,

Az RS-13 Állítható háromlábú járóbot a meggyengült, fájdalmas vagy bizonytalan alsó végtagot részlegesen tehermentesíti és járás stabilitást ad. A könnyű, alumíniumból készült háromlábú, 5 fokozatban állítható járóbot, mint gyógyászati segédeszköz kizárólag az előírásoknak megfelelő méretbeállítással használható. A magassági fokozatot a járóbot felső csövén található csapos külső rögzítő gyűrű kiemelésével, majd a két cső egymáshoz viszonyított elmozdítása után a kívánt furatba történő bepattintással állítható be.

Forgalmazná
termékeinket?

Megvásárolná a terméket webshopunkban?

A járóbot használatánál szakorvos, gyógytornász, ergoterapeuta vagy forgalmazó utasításait kell figyelembe venni. A 3 lábú járóbot optimális magasságát úgy válasszuk ki, hogy a könyök kissé hajlított legyen, arra támaszkodva viszont a könyök kiegyenesedjen, de ne nyomja fel magasra a vállat. A járóbot mindig a jó oldali kézben fogva tesszük előre, a harmadik lábbal kifele, ezután a sérült, gyenge lábbal lépünk. Amennyiben két botra lenne, szükségünk a két botot tesszük előre, ezután a sérült, fájós lábbal, majd a jó lábbal lépünk. Síkos, pl. jeges úton, a járóbottal fokozott óvatossággal közlekedjünk!A botvég gumik a kiszolgálási helyen és gyógyászati segédeszköz üzletekben kaphatók.

TISZTÍTÁS

Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosva, majd puha ruhával áttörölve.
TB támogatott Igen / 80% -ban
Közgyógy. támogatott Igen

Színek

Kék, piros, barna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Használati útmutató